Το καλάθι μου
0 0 προϊόντα 0,00 €

ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΕΛΕΣ CUSTOM

Οι ανατομικές σέλες custom είναι οι σέλες που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε αναβάτη. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης μας παραδίδει την παλιά του σέλα, την οποία τροποποιούμε κάνοντάς την ανατομική, αφού πρώτα μας δώσει όλες της απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Στις custom ανατομικές σέλες δεν κατασκευάζουμε την βάση της σέλας από την αρχή.Τροποποιούμε την υπάρχουσα σέλα αλλάζοντας μέρος του αφρώδους της με το δικό μας αφρώδες ergo και το κόστος της συνολικής εργασίας διαμορφώνεται ανάλογα με τις εργασίες που απαιτούνται. Η συνήθης διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής: Το ιδανικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πελάτης να έρθει από τον χώρο μας, μαζί  με την μοτοσυκλέτα για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν την καλύτερη  για αυτόν  θέση οδήγησης (όπως πάτημα, γωνία γονάτου κλπ). Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να μας δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για την θέση οδήγησης, όπως και φωτογραφικό υλικό αν χρειάζεται. Οι ανατομικές σέλες custom κατασκευάζονται μόνο με ραντεβού.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας εργασίας συνήθως είναι 2 ημέρες αλλά μπορεί να είναι και περισσότερες και εξαρτάται από το τι θα ζητηθεί από τον πελάτη. Η διαδικασία εκτελείται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση (1η ημέρα) κατασκευάζουμε το αφρώδες όπου ο πελάτης αν έχει την δυνατότητα μπορεί να κάνει τεστ (κάτι που προτείνουμε).

Αυτό είναι καλό για να γίνουν αν χρειαστεί μικρές βελτιώσεις, προκειμένου να πετύχουμε το μέγιστο για εκείνον, αφού η δουλειά του αφρώδους γίνεται χειροποίητα και είναι περισσότερο τέχνη παρά επιστήμη. Στην δεύτερη φάση (2η ημέρα) φτιάχνουμε την ταπετσαρία της σέλας, παίρνοντας τα μέτρα από την αρχή, αφού πρόκειται για ένα και μοναδικό κομμάτι . Σε αυτό το σημείο έχουμε κάποιες προτάσεις ανάλογα με το μοντέλο αλλά δεχόμαστε και τις δικές σας αρκεί πάντα να είναι τεχνικά εφικτές. Δείτε την πολιτική & εγγυήσεις σχετικά με την υποκειμενικότητα άνεσης