Το καλάθι μου
0 0 προϊόντα 0,00 €

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των καλυμμάτων, είναι άριστης ποιότητας, κυρίως PVC ή γνήσια δέρματα, που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Είναι 100% αδιάβροχα, αντιμυκητιακά & χωρίζονται σε διάφορες υφές & χρωματισμούς, όπου ανά κατηγορία αναφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για τις ιδιότητές τους.   

Παρόλα αυτά θα πρέπει να σας διευκρινίσουμε ότι η βασικές υφές που χρησιμοποιούμε για το μαύρο χρώμα (που είναι και το σύνηθες),  είναι το V1 για αντιολισθητικό και το F1 για ίσιο, από το δειγματολόγιό μας. Κάθε παραγγελία καλύμματος-ταπετσαρίας σε μαύρο χρώμα θα ετοιμάζεται με αυτά τα υλικά, και αν θέλετε κάποια άλλη υφή θα πρέπει να μας ενημερώνετε όταν δίνεται την παραγγελία σας. Δείτε εδώ το δειγματολόγιο μας.  Όλα τα καλύμματα- ταπετσαρίες ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας γιατί η γκάμα είναι πολύ μεγάλη.

Τα πατρόν σχεδιάζονται με ιδιαίτερη προσοχή, δίνοντας σημασία & στην μικρότερη λεπτομέρεια, προκειμένου να πετυχαίνουμε την απόλυτη εφαρμογή. Οι ραφές είναι στεγανοποιημένες και τα λογότυπα κεντητά ή τυπωμένα με τρόπο που διασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή τους. Σχετικά με τον σχεδιασμό των καλυμμάτων στα περισσότερα μοντέλα δίνουμε δύο τουλάχιστον επιλογές.

Η πρώτη επιλογή (BASIC) είναι η πιο απλή, που έχει μόνο τις τεχνικά απαραίτητες ραφές για την καλή εφαρμογή του καλύμματος. Οι επιπλέον επιλογές (DESIGN) είναι πιο σύνθετες και έχουν σκοπό να αναδείξουν το χαρακτήρα της εκάστοτε μοτοσυκλέτας.  Μερικές τέτοιες δικές μας προτάσεις θα τις βρείτε τιμολογημένες, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα της custom επιλογής, όπου μπορούμε να φτιάξουμε κάτι ειδικά για σας, αρκεί να είναι τεχνικά εφικτό.


                                                                      Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


                                                                     
Όλα τα προϊόντα μας (καλύμματα & σέλες) φέρουν ετικέτα με το λογότυπό μας, που διασφαλίζει και την γνησιότητά τους.
Χρησιμοποιούμε διαφορετικό τύπο ετικέτας ανάλογα με το υλικό αλλά και τον τύπο καλύμματος, π.χ  πυρογραφία για τα γνήσια δέρματα, κεντητό το logo μας στο χρώμα της σέλας για Café racer, και για όλες τις υπόλοιπες σέλες και καλύμματα σειράς, ράβουμε επάνω τους την βασική ετικέτα μας σε μαύρο φόντο.