Το καλάθι μου
0 0 προϊόντα 0,00 €


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η motΟ.Κ. ιδρύθηκε το 2003 στην Αθήνα  με αποκλειστικό αντικείμενο τις κατασκευές και επισκευές σελών μοτοσικλετών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ανατομικές σέλες. Βασιζόμενοι σε διαρκείς έρευνες και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά κατασκευάζουμε ανατομικές σέλες και καλύμματα- ταπετσαρίες, για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής αυτών των προϊόντων γίνεται χειροποίητα για την μέγιστη διασφάλιση της ποιότητας τους. Λόγω της μεγάλης γκάμας, τα περισσότερα προϊόντα μας ετοιμάζονται κατά παραγγελία και έτσι υπάρχει περιορισμένη παραγωγή. 

Για την κατασκευή των προϊόντων αυτών χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και υψηλής ποιότητας υλικά που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και φέρουν πιστοποιήσεις. Μερικά από αυτά τα υλικά κατασκευάζονται με τα standard που ορίζουμε εμείς, από τις μεγαλύτερες εταιρίες (στον κλάδου τους) παγκοσμίως, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για την τελική ποιότητα που παρέχουμε και να μπορούμε να δίνουμε εγγυήσεις.

Η συχνή επικοινωνία με τους πελάτες μας, σχετικά με την εμπειρία οδήγησης καθώς και την γνώμη τους, μας είναι απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη των προϊόντων μας, αλλά και την δημιουργία νέων. Για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποιο σχόλιο έχετε σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες μας. Οι ιδέες και προτάσεις σας, μας βοηθούν και τις εκτιμούμε ιδιαίτερα.
Τα προϊόντα μας διατίθενται προς λιανική αλλά και χονδρική πώληση, ενώ η εταιρεία μας δικτυώνεται συνεχώς σε όλη την Ελλάδα αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που μας δείχνετε, μας δεσμεύουν ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στην βελτίωση των ανατομικών καθισμάτων μοτοσυκλέτας, για την καλύτερη δυνατή οδηγική εμπειρία όλων μας.